Morten Kabell vil lytte til dine ideer

Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) inviterer til lyttemøde på Østerbro.

8. januar 2015

En god mulighed for borgere og borgmester at være i øjenhøjde, når nærmiljøet er på dagsordenen. 

Tirsdag eftermiddag vil blive lidt en omvendt verden for både borgerne på Østerbro og teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL). Normalt er det nemlig politikerne, der taler, mens borgerne lytter, men det bliver med omvendte fortegn, når der d. 20. januar fra 16.30-18.00 afholdes lyttemøde hos Områdefornyelsen Skt. Kjelds Kvarter på Vennemindevej. Ideen er at give borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode ideer og input til Morten Kabell om udviklingen af Østerbro inden for borgmesterens fagområde, som hovedsageligt handler om trafik og miljø. Derfor håber Morten Kabell også, at østerbroerne har lyst til at deltage i arrangementet, så borgmesteren kan blive klogere på borgernes ønsker i bydelen. 

”Det handler i bund og grund om at give borgerne en nem mulighed for at stille spørgsmål og komme i dialog med mig om deres ønsker til udviklingen af bydelen. Det kan være lidt omstændeligt at kontakte kommunen, så derfor stiller jeg nu op for at kunne give svar på de spørgsmål, østerbroerne må gå rundt med og samtidig blive klogere på hverdagsudfordringerne på Østerbro,” lyder det fra Morten Kabell, som peger på, at københavnerne gennem tiden i den grad har sat deres præg på byen. Cykeldemonstrationer har været med til at sørge for, at der i dag ikke går en motorvej gennem København langs søerne, og Havneparken på Islands Brygge er også udsprunget af lokale ønsker. På samme måde er en nytænkning af trafikken på Nordre Frihavnsgade også et resultat af lokale ønsker.

Tidligere er et lignende arrangement afholdt på Indre Nørrebro, hvor spørgelysten var stor blandt de fremmødte. Her handlede interessen blandt andet om letbaner, skraldespande og kollektiv trafik. Hvis borgmesteren ikke er i stand til at svare på spørgsmålene på stående fod, vil de blive noteret ned, og efterfølgende vil svarene blive lagt ind på Morten Kabells hjemmeside i takt med, de tikker ind. 

Arrangementet løber af stablen tirsdag den 20. januar kl. 16.30-18.00 hos Områdefornyelsen Skt. Kjelds Kvarter, Vennemindevej 39, st.. Alle er velkomne.