Morten Kabell vil lytte til dine ideer

28.10.2016
Morten Kabell inviterer til lyttemøde på Nørrebro. En mulighed for borgere og borgmester at være i øjenhøjde - nærmiljøet er på dagsordenen

Tirsdag eftermiddag den 8. november vil blive lidt af en omvendt verden for både borgerne på Nørrebro og teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL). Normalt er det nemlig politikerne, der taler, mens borgerne lytter, men det bliver med omvendte fortegn, når der den 8. november fra 17.30-19.00 afholdes lyttemøde i Osramhuset i Valhalsgade. Ideen er at give borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode ideer og input til Morten Kabell om udviklingen af Nørrebro inden for borgmesterens fagområde, som hovedsageligt handler om trafik og miljø. Derfor håber Morten Kabell også, at folket på Østebro har lyst til at deltage i arrangementet, så borgmesteren kan blive klogere på borgernes ønsker i bydelen.

”Det handler i bund og grund om at give borgerne en nem mulighed for at stille spørgsmål og komme i dialog med mig om deres ønsker til udviklingen af bydelen. Det kan være lidt omstændeligt at kontakte kommunen, så derfor stiller jeg nu op for at kunne give svar på de spørgsmål, folk på Nørrebro må gå rundt med og samtidig blive klogere på hverdagsudfordringerne i området,” lyder det fra Morten Kabell, som peger på, at københavnerne gennem tiden i den grad har sat deres præg på byen. Cykeldemonstrationer har været med til at sørge for, at der i dag ikke går en motorvej gennem København langs søerne, og Havneparken på Islands Brygge er også udsprunget af lokale ønsker. På Nørrebro er områdefornyelsen et godt eksempel på, hvordan borgerne har været og stadig er med til at beslutte, hvordan bydelen skal udvikles.

Tidligere er lignende arrangementer afholdt i forskellige bydele, hvor spørgelysten har været stor blandt de fremmødte. Her handlede interessen blandt andet om letbaner, skraldespande, stisystemer og parkering. Hvis borgmesteren ikke er i stand til at svare på spørgsmålene på stående fod, vil de blive noteret ned, og efterfølgende vil svarene blive lagt ind på Morten Kabells hjemmeside, i takt med de tikker ind.

Arrangementet løber af stablen tirsdag d. 8. november kl. 17.30-19.00 i Osramhuset, Valhalsgade 4. Alle er velkomne.